Papperspyssel.se

4 pyssliga matteböcker för barn
Annons för Bokus
 
Jag tyckte själv mycket om att pyssla och knåpa med bland annat roliga matteböcker som barn. Det kan rent av vara så att just den tidens pyssel och knåp har lagt grunden för mitt intresse att göra papperspyssel och printables. Här tipsar jag om en bokserie som består av fyra olika matteböcker.
 
Lär dig siffror är en mattebok för barn i åldern 4 till 6 år. Övningarna syftar att på ett lite mer lekfullt sätt utveckla förståelsen för siffor. Läs mer om Lär dig siffror.
 
Lär dig siffror innehåller pyssliga matteövningar för att få bättre förståelse för plus och minus. Den är ett bra komplement till den förra boken. Läs mer om Lär dig räkna.
 
Lär dig plus och minus passar bra som en första bekantskap med räknesätten addition och subtraktion. Belöna dig med en guldstjärna när du är klar med någon av matteövningarna. Läs mer om Lär dig plus och minus.
 
Lär dig matte ersätter på intet sätt matteundervisningen i förskolan och skolan. Däremot är matteboken en rolig introduktion till matematik, precis som resten av böckerna i serien hjälper den till att bygga vidare på dina tidigare kunskaper. Fint med hela koncept! Läs mer om Lär dig matte.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress